گلوتن به بدن فرد مبتلا به سلیاک آسیب می رساند و چنین آسیبی جذب مناسب مواد مغذی را مختل میکند و سلامت آنها را به طور جدی در معرض خطر قرار می دهد لذا تولیدکنندهای که تصمیم به تولید محصول بدون گلوتن دارد باید بتواند از ورود مقادیر جزئی گلوتن به غذا در طول مراحل مختلف زنجیره تامین ، طراحی محیط و تجهیزات ، تهیه مواد اولیه ، فرآیندهای مختلف تولید ، برنامه های حمل و نقل هوا و پروتکلهای مربوط به بهداشت محیط بطور دقیق جلوگیری به عمل آورد و همراه و همسو با مقررات تعیین شده باشد تا احتمال آلودگی متقابل را کاهش دهد.
از نظر اقتصادی و اجتماعی تولید یک محصول بدون گلوتن با لیبل گذاری دقیق و علمی به نفع مصرف کننده و تولیدکننده است زیرا رژیم غذایی بدون گلوتن به عنوان یک بخش مهم از زندگی مصرف کنندگان شده است و تولیدکنندگان محصولات غذایی بدون گلوتن با این تولید جدید، علاوه بر سودآوری بیشتر میتوانند حسن نیت خود را ثابت نموده و مقبولیت بیشتری نزد مصرف کنندگان پیدا خواهند کرد.