کمک به نیازمندان و نحوه کمک رسانی
کمک به نیازمندان و نحوه کمک رسانی
چگونه محصول بدون گلوتن تولید کنیم؟
گلوتن به بدن فرد مبتلا به سلیاک آسیب می رساند و چنین آسیبی جذب مناسب مواد مغذی را مختل میکند و سلامت آنها را به طور جدی در معرض خطر قرار می دهد لذا تولیدکنندهای که تصمیم به تولید محصول بدون گلوتن دارد باید بتواند از ورود مقادیر جزئی گلوتن به غذا در طول مراحل […]
ایمنی غذا از مزرعه تا سفره
هنگامی که یک تولیدکننده میخواهد با تولیدات بدون گلوتن خود از جامعه سلیاک محافظت نماید و جوابگوی نگرانیهای ذینفعان باشد باید سطح مراقبت را در تمام مراحل یعنی از زمان برداشت مواد اولیه از مزرعه تا زمانی که به دست مصرف کننده میرسد افزایش دهد و محصول غذایی را از هرگونه آلودگی به گلوتن محافظت […]
مشخصات واحد تولیدی
مشخصات واحد تولیدی : (نام شرکت – نوع محصول – نوع مجوز – شماره تماس – ایمیل – آدرس – نام و نام خانوادگی مدیر عامل)